keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Maisteri Mallorcalla - Syvänmerensukellus


Hellouu eevribadi ja tervetuloa Maisterin matkaan Mallorcalle! Tänään vuorossa olisi Maisterin lempiharrastus, eli syvänmerensukellus!


Ensin noustaan veneeseen..

Sitten soudellaan..

Koralliriuttojen sattuessa kohdalle on hyvä pudottautua veneestä ja lähteä sukellusretkelle..

Tarttui sieltä jotain mukaankin ;)
Eli tänään oli meidän ensimmäiset vepetreenit vedessä! Aloitettiin ensimmäisenä luonnollisesti veneeseen nousemisella ja alkuun se olikin Maisan mielestä vähän jännittävää. Muutaman toiston jälkeen alkoi siirtyminen sujua mutkitta ja lähdettiin pienelle soutelureissulle totuttelemaan veneessä olemista. Tämä olikin ihka ensimmäinen kerta kun Maisa pääsi vesille veneessä ja rauhallisesti neiti kyydissä napottikin :) Pienen tauon jälkeen oli vuorossa veneestä hyppääminen. Maisa lähti veneen kyytiin ja minä jäin rannalle odottamaan treenien ohjaajan merkkiä koska he ovat siellä päässä valmiina ja voisin kutsua koiraa. Kutsun kuultuaan Maisa jäi hetkeksi miettimään, että miten tässä nyt pitäisi toimia ja toisesta kutsusta loikkasi veteen - sukeltaen.. Toisella kerralla sama uusiksi. Ohjaaja tuumi vain, että nätin hypyn sille saa kun vain ponnistaisi veneen reunalta eikä pohjalta ;) Mutta pohjalta tullaan vain ylöspäin, eikös se niin mee! Tämän jälkeen oli jälleen vuorossa lepotauko ja tauon jälkeen otettiin esineen hakua veneestä. Hakemisessa ei ongelmia, palautus ei vaan tullut ihan käteen saakka, kiirus oli päästä ravistelemaan ylimääräiset vedet turkista.. Toisessa palautuksessa oli jo edistystä huomattavasti sillä esine tuli käteen asti :) Yhteenvetona; mukavat treenit, harrastamisen iloa! :)

Alunperin minulla oli tavoitteena, että oltaisiin Maisan kanssa yritetty loppukesästä saada vepen soveltuvuuskoe läpi. Toko- ja taipparitreenit menee kuitenkin nyt niin vahvasti etusijalle, joten tämän kesän vepetreenit on meille vain hauskanpitoa ja yhteistyön vahvistamista :) Soveltuvuuskokeeseen täytyy paneutua kunnolla, sillä sitä saa yrittää vain ja ainoastaan kaksi kertaa per koira. Asia on siis ajankohtainen sitten kun meillä on reilusti aikaa treenata, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa :)

2 kommenttia:

  1. Maisteri on vissiin ollut taas aika pätevänä! :)Sormet syyhyää jo päästä teidän kanssa tokoilemaan :)

    VastaaPoista
  2. Voi, ihanaa kuulla siusta!! Myö niin Maisterin kanssa täällä odotellaan, että koska palaat takaisin :) Miss you!!

    VastaaPoista