sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

"Mie tiiän, että mie tykkään siusta" feat. peräkammarin poika

Pian on taas tämäkin viikko saateltu päätökseensä ja kaikki kesän mukavat tapahtumat on päivä päivältä lähempänä :) Palataan kuitenkin mielenvirkistykseksi ensin viime päivien tapahtumiin..

Maanantaina käytiin päivän päätteeksi taipparitreeneissä. Pääsin vasta niin myöhään töistä, että muut kurssilaiset olivat kerenneet jo lähteä, kiltisti ohjaajat kuitenkin jaksoivat odotella minua paikalle :) Maisa odotteli myöskin paikan päällä jo valmiina, kiitokset Joni P:lle koiran roudaamisesta!
Tehtiin Maisalle ensin kaksi yksittäistä hakua variksella, teki innolla työtä ja palautti hienosti, joten lisättiin riistan määrä kahteen. Hyvin suoritettujen hakujen jälkeen Maisa tekikin jo loppujenlopuksi hakuruudun kolmella riistalla ja suoriutui oikein mallikkaasti!! Pientä matelua palautuksissa aika ajoin näkyi ja saattoipa joku yksittäinen tiputus kesken palautuksen tulla, mutta perille käteen saakka kaikki riistat kuitenkin tuli :) Ohjaajana minun pitäisikin keskittyä siihen, ettei koira pääsisi missään vaiheessa palautusta matelemaan vaan tulisi mahdollisimman suoraa reittiä ja reipasta vauhtia minun luokseni. Jos "matelun merkkejä" näkyy ilmassa, tulisi minun uudella kutsulla muistuttaa koiraa siitä mitä oltiinkaan tekemässä.
Oikein mahtavaa tehdä koiran kanssa jotain sellaista mistä se suuresti silminnähden nauttii ja nähdä se huima kehitys jota koirassa tapahtuu :)

Muutoin tämä viikko on mennyt Maisan osalta lähinnä höntsäilyn ja vapaapäivien vietossa. Keskiviikkona ja torstaina otimme sunnuntaisen kokeen jäljiltä palauttavaa tokotreeniä, eli liikkeiden jälkeen paljonpaljon palkkausta ja kehuja, että into pysyy yllä :)

Tänään Maisalla oli special day, sillä kävimme ystäväni Tiian luona kyläilemässä. Spesiaalia Maisalle tämä on siksi, koska Tiian luona asustaa kaksi kultaistanoutajaa, Onni ja Pyry! Mikäpä onkaan Maisalle sen mukavampaa kuin telmiä Pyryn kanssa, levitellä poikien lelulaatikon sisältö ympäri asuntoa ja syödä kaikkia niitä kymmeniä luita :) Ja minä saan rupatella ystäväiseni kanssa, erittäin mukavaa!
"Mie tiiän, että mie tykkään siusta" feat. peräkammarin poika

Huomenna on taas uusi päivä ja uudet kujeet, siitä huomenna lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti