torstai 5. heinäkuuta 2012

Tsuidaduida, osaat sä uida..

Käytiin eilen tallustelemassa naapurin ja hänen kultaistensa kanssa läheiselle lintutornille lähes umpeen kasvanutta polkua.. Muistot ovat mukavat ;)



Tämän perusteella ei taippareissa tule ainakaan vesinouto olemaan minkäänlaisessa kaislikossa ongelma :)
Veteen ei siis ollut heitetty mitään, polskutteli vain omaksi ilokseen.. Ja ääniä kannattaa laittaa vähän pienemmälle, ellei halua kuunnella minun kiljumista ;)
Lenkin jälkeen Maisa oli niin mudan peitossa, että vuorossa olikin koko koiran pesu pitkästä aikaa. Samassa olikin hyvä sauma pirauttaa kasvattajalle josko Tura-Maisan trimmaus onnistuisi lähiaikoina, ja käsky kävikin heti samana iltana.. ;)
Ennen..
..ja jälkeen! On neiti kyllä ihan sen näköinen, että on päässyt parturissa käymään ;)
Ja tänään näkyikin sitten puskareissun tulokset! En suosittele kenellekään sellaiseen pöheikköön menemistä kapreissa ja lenkkareissa.. Oli nimittäin hieman nokkosia, itikoita, mäkäräisiä ja muita öpyköitä! Nyt on niin turvotuksesta pinkeät nilkat, että nahka oikein soi.. Tää on varmaan niitä harrastuksen varjopuolia ;)

2 kommenttia:

  1. Auts nuo siun jalat!! Nyt vaan Hydrocortisonia kehin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo auttanu hydrocortisoni mitään.. Mutta täytynee sitä vielä laittaa ja yrittää josko kuitenkin auttais :) Kävin antihistamiinia apteekista, sais ees tän raivoisan kutinan pois!

      Poista