sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

L O M A ! !

Perjantaina se sitten pyörähti käyntiin, nimittäin minun ensimmäinen palkallinen loma joka onkin ruhtinaalliset kaksi viikkoa! :) Lomalle on suunnitteilla oikein speciaalia ohjelmaa koirailun ja leireilyn merkeissä!

Haettiin Maisan kanssa tässä taannoin kultaistennoutajien rotujärjestön Golden Ringin tokotiimiin. Perjantaina tulikin ikään kuin loman alkajaisiksi viesti sähköpostiin jossa kerrottiin, että meidät on neljän muun koirakon kanssa kutsuttu tokotiimin seuraavaan kokoontumiskertaan joka pidetään 29.7 Muuramessa. Kokoontumiskerralla katsotaan yleisesti koirakon yhteistyötä ja asennetta tokon treenaamista kohtaan ennen varsinaista päätöstä ryhmään pääsemisestä. Samalla me päästään näkemään ryhmän toimintaa ja ryhmässä tällä hetkellä olevia koirakoita. Myöskin ystäväni Tiia sai Onni-koiransa kanssa kutsun kokoontumiskertaan! :) Nyt vaan peukut pystyyn, että päästäisiin mukaan tiimiin!! :)

Kun loma on nyt aloitettu oikein mukavissa tunnelmissa niin toivotaan sen jatkuvan samalla tavalla :) Tämä päivä on pakkailtu ahkerasti ja huomisaamuna auton nokka kääntyy kohti Tammelaa ja Suomen Noutajakoirajärjestön leiriä! Olemme leirillä ma-pe, tarkoituksena meillä on treenailla tokoa ja nomea. Joskin alkuviikko menee Maisalla levossa ja haistellessa leirin meininkiä, sillä keskiviikkona meillä on edessä tokokoe. Kokeessa käydään Suomen Noutajakoirajärjöstön joukkuemestaruus ja meillä on kunnia kuulua Golden Ringin tokojoukkueeseen :) Maisan lepäillessä alkuviikon minä aijon olla haukkana katsomassa eri lajien treenejä ja imemässä kaiken mahdollisen opin itseeni ;)
Ettei loput lomasta kuitenkaan ihan kotona istumiseksi menisi niin perjantaina siirrymme leiriltä yhdeksi yöksi Hämeenlinnaan ja välietapin jälkeen jatkamme lauantaina matkaa Virroille kultaistennoutajien rotujärjestön GR:n leirille ;) Tällä leirillä meidän on tarkoitus olla la-ti. Koulutuksiin ilmoittaudutaan vasta paikan päällä edellisenä iltana, joten vielä ei ole haisua mitä treenataan. Pieni ajatus minulla oli, että kokeilisi Maisan kanssa ensimmäistä kertaa mejää nyt kun siihen on mahdollisuus konkareiden ohjauksessa :)

Leireiltä on odotettavissa paljon uuden oppimista ja mukavaa yhdessäoloa! Tapaamme leireillä meille entuudestaan tuttuja, ihania ihmisiä ja koiria, mutta tutustumme myös moniin uusiin ihmisiin ja koiriin :)

Toivotamme Maisan kanssa kaikille mukavia ja aurinkoisia kesäpäiviä, blogi hiljenee nyt n.1½viikoksi. Palataan asiaan tuhdin päivityksen muodossa leirien jälkeen! :)

4 kommenttia:

  1. Mukavia leirejä teille! Joskohan sitä itsekin joskus SNJ:n leirille lähtis..

    VastaaPoista
  2. Ai niin, teille ois haaste meijän blogissa, millon joudat moista tekemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti :) Paitsi jos tolleri-ihmisiä haet, niin suosittelen tollerileiriä.. SNJ:ssä tollerit oli laskettavissa yhden käden sormilla :( Katsotaan jaksanko väkertää haastetta ;)

      Poista
  3. En mie hae tolleri-ihmisiä, vaan kivaa toimintaa noutajaporukoissa. Tollerileirikin oli harkinnassa, ois vaan pitänyt liittyä yhdistykseenkin. Eikä olla töissä siihen aikaan :D Ja pitäshän se pitää tollerien lippua yllä SNJ:n toiminnassakin ;)

    Psst. Mie ootan tänne sitä siun megajätti-leiripläjäystä ;)

    VastaaPoista