sunnuntai 12. elokuuta 2012

Rakkautta on..

..se tunne kun koira oikeasti palauttaa riistan käteen saakka <3 Laitat vain käden alle, ja kas, riista tulee nätisti ja pehmeästi kämmenelle. Siinä kiteytettynä meidän viime aikaiset taipparitreenit ;) Mutta ei ne suinkaan niin hienosti aina menneet..

SNJ:n leirin jälkeen ei kahteen viikkoon tehty mitään taipparihommia (tai ylipäätään mitään muutakaan treeniä) erittäin kipeän häntä-hotspotin takia.. Kyllä sitä vaan ymmärtää arvostaa tervettä koiraa!

Kaksi viikkoa sitten sunnuntaina kävimme Muuramessa Golden Ringin tokotiimin tutustumiskerrassa keräilemässä hyviä neuvoja siihen kuinka saisimme minun vasemman käden vierotettua Maisasta niin, että voisin seuruutuksessa heilutella kättä normaalisti. Meininki oli meidän osalta erittäin väsynyttä huonosti nukutun yön takia ja sain melkein nauruhepulit kun treenasin Maisan kanssa käden heilutusta. Maisa istui sivulla ja minä heilutin vasenta kättä, Maisan pää seurasi uskollisesti minun kättä. Meidän treenit muistutti enemmän Michael Jaksonin Thriller-biisin musiikkivideota kuin tokoa :D Eläkepäivillä ruetaan harrastamaan koiratanssia, sen homman Maisa hallitsis aika hyvin! ;) Mutta joo, takaisin peilin eteen ja käden vierotusta luvassa :) Porukassa treenaamisen hyvä puoli on se, että on monta silmäparia katsomassa mitä tapahtuu. Mielenkiintoisin huomio oli se, että kun annan koiralle luoksetulokutsun, minun etusormi heilahtaa :D Juuri niitä asioita, joita ei voi itse tajuta tai nähdä pakertaessaan yksin, eikä näin ollen voi vaikuttaa. Kaksin aina kaunihimpi ja kimpassa kivempi! Valitettavasti emme kuitenkaan päässeet mukaan tokotiimiin, mutta harjoitukset jatkuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti