torstai 17. toukokuuta 2012

Ihka ensimmäinen blogipäivitys!

Hiphei ja tervetuloa seuraamaan minun ja kultaisennoutajani Maisan kommelluksia ja töhöttelyä! :) Kirjoittajana ja Maisan kanssa monitoimijana häärii 21-vuotias neititöhö Joensuusta. Mukana kuvioissa häärii myös avopuolisoni Jose, joka voi ajoittain vilahdella päivityksissäkin, ainakin valokuvaajan roolissa :)

Maisa 1vee on ensimmäinen koirani - taivaanlahja, monitoimikoira, pentunen - kennel Goldfellowista. Maimeliini saapui meille noin vuosi sitten pienenä ja niiin suloisena karvapallerona :) Yhdessä opetellaan kaikkea uutta ja siksi molemmille uuden oppiminen on ainakin yhtä suuri juttu!

Tarkoituksena olisi polkaista blogin kirjoittelu todenteolla käyntiin ja kirjoitella niin treeneistä kuin vapaa-ajastakin. Harrastamme Maisan kanssa tällä hetkellä tottelevaisuuskoulutusta ja käymme taipumuskoe-kurssilla kerran viikossa. Kesäkuun alussa aloitamme uutena harrastuksena vesipelastuksen, innolla sitä odottaen :)

Toivotamme mukavia lukuhetkiä ;)

Eeva ja Maisa

5 kommenttia:

  1. Moa ja kotiväki tervehtivät uutukaista blogia! Odotamme malttamattomina päivityksiä :)

    VastaaPoista
  2. Heips!
    Hienoa, että siekii oot aloittanu blogikirjoittelun!! Lisäsin tän siun sivun jo suokkilinkkeihin, joten käyn varmaan päivittäin tsekkaamassa mitä teille kuuluu.. ;) Innolla päivityksiä odotellen..

    Maisuliinille rapsutuksia ja huomenna nähdään!

    -Jensku ja Altsu-

    VastaaPoista
  3. Mukavaa saada positiivista palautetta heti alkumetreillä! :) Ja huippua aloittaa kirjoitteleminen kun tietää, että on ainakin kaksi lukijaa ;)

    VastaaPoista
  4. Lisää lukijoita ilmoittautuu :D Uskon että teillä sattuu ja tapahtuu..

    VastaaPoista
  5. Makupaloja luetaan ja makupalojen rouskuttelijoita odotellaan kerkeämään vielä Männikköönkin. Vauhdissa mukana Muori

    VastaaPoista